keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hallilla Joulupäivän treenit

Tänään vietin vielä vapaapäivää joten ajattelin että tänään olisi mukava lähteä aamupäivällä hallille hieman treenailemaan. Kapa lähti mukaani koska tarvitsin apua.

***
Daisy
Laji: Freestyle
Treeni: Tänään treenin aiheena minun kädet. Eli ohjelman hiomista jotta voin alkaa treenaamaan Daisyn kanssa asioita niin että minun käsien liikkeet on suunniteltu ohjelman teeman mukaisesti. Tämä tietenkin nyt aluksi sekoitti Daisya koska nyt en antanut niin paljon apuja Daisylle. Kapa videoi suoritukset ja muutenkin auttoi jotta nään/tiedän miten hosun käsilläni ja miltä näyttää ohjelma muutosten jälkeen. Hiomista riittää!


Cindy
Laji: Toko
Treenit: Tänään toisella puolella hallia treenattiin agia joten ihan kiva kun oli hieman häiriötäkin. Mutta eipä Cindya muut koirat / ihmiset häiritse. Tämä hyvä juttu, keskittyminen alkaa koko ajan koissilla kasvamaan.
- Seuraamista: leikin varjolla, käännöksissä autoin (vasemmalle), juoksua: tässä Cindy alkaa helposti hyppimään. Ihan tyytyväinen olin. Edelleen Cindy helposti meinaa kyllä edistää.
- Nouto: kapulan pitoa ja palauttamista minulle perusasentoon. Hyvin meni. Sitten testi: noutoliikkeenä (tässä en vaatinut perusasentoa) ja kyllä vaan: pitoharjoitukset alkavat selvästi tuottamaan tulosta, sillä Cindy alkaa nyt ottamaan kapulasta oikeasta kohtaa kiinni. Yes!
- Paikallaan seisominen / makaaminen, eli treenasin Cindyn kiertämistä niin että nuori noutaja pysyisi aivan paikallaan. Tässä vielä namiapu edessä jotta Cindylla olisi ajatus eteenpäin. Ja vapautus sitten nameille kun olin kiertänyt Cindyn. Ilman apua tämä ei vielä onnistu.

***
Eilen kultaiset saivat lahjaksi herkkuja: siankorvia sekä luut.
Leluja kultsuilla on pilvin pimein joten niitä ei lisää nyt tullut.

Cindy

 Daisy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti