torstai 19. joulukuuta 2013

Meidän pikkuinen penneli on kadonnut!!! Cindy 9 kk ;)

Tänään käytiin hieman shoppailemassa. Nyt on sentään joululahjat ostettu... vielä kun saisi ne paketoitua ja jos ennen Jouluaattoa saisi kaivettua vintiltä joulukoristeetkin (edes muutaman) esille niin ois ihan kiva ;)

No. Se Joulu tulee joka tapauksessa ja parasta Joulussa on kuitenkin se että saa olla läheistensä kanssa. Kaikki muu nyt on hieman sivuseikka (mut olisi silti kiva jos kotona näyttäisi edes hieman jouluisemmalta...).

Ja ei. Cindy ei ole kadonnut, pentuaika vaan on kadonnut jonnekkin :)
Tänään tosiaankin Cindy täytti 9 kuukautta. Miten aika voi hurahtaa niin nopeasti? Missä se piskuinen pentu on? Nyt meillä näyttäisi olevan tuollainen murkkuikäinen nuori neiti. Tosin tässäkin asiassa on ne hyvät puolet. Cindy osaa jo paljon asioita - ja on sisäsiisti. Mattoja kun on ihan kiva näin talvella pitää lattioilla :D



Tässä muutama kuva nuoresta, 9 kuukauden ikäisestä Cindy-neidistä:





Mutta jos sitten kultaisten treeneihin:

Koira: Daisy (5v)
Laji: Koiratanssi, FS
Vire: hyvä

Treenit: Ensiksi kuuntelin walkmanilla musiikin lävitse ja muistelin (ja muistinkin) koreografiaa. Sitten lämmitin Daisya HTM:llä ja Daisy oli tosi innoissaan. Sitten käytiin muutamia kohtia FS koreografiasta lävitse. Muutamia toistoja tehtiin joittenkin liikkeiden osalta kun Daisy ei olisi malttanut kuunnella vaan olisi halunnut tehdä hieman koreografiaan muutoksia... ;) 

Ajatuksia: Tyytyväinen olo treeneihin. Piakkoin pitäisi jälleen kokeilla koko ohjelma - ja ihan musiikin kanssa lävitse jotta näen paremmin mitkä ovat ne kohdat joissa virheitä / kieltäytymisiä tulee.

Kuva Daisysta:


Koira: Cindy (9 kk)
Laji: Toko
Vire: Korkea (yllätys-yllätys...)

Treenit:
Seuraamista leikin varjolla, ns. "hippaa". Hyvin haki oikeaa paikkaa ja heitin nami palkkaa maahan jonka jälkeen haki jälleen itse oikean seuraamispaikan jne.
Käännökset oikealle menee hyvin. Käännökset vasemmalle hankalia: namilla / kädellä avitin Cindya pakittamaan että käännökset onnistuisivat. Täyskäännös sujuu hyvin.
Paikallaan käännökset hankalia, sekä vasempaan että oikeaan, Cindy joka kerta käännöksen jälkeen poikittaa hieman ja on liian edessä sivulla... jos tuota edes voi sanoa sivulla olemiseksi enää ;) Avitin namilla / kädellä.
Paikallaolo makuulla: Daisy ja Cindy vierekkäin, aika reilu 2 minuuttia. Ihan ok. Aika rennon oloinen, muutamia kertoja Cindy käänteli päätään mutta ei haistellut eikä touhunnut muuta ylimääräistä.
Nouto: Kapulan kanssa pitoharjoituksia minun sivulla. "Pidä"-käskyllä piti hyvin ja "Kiitos" sanalla laski irti. Kerran heitin Cindylle kapulan, yrittää kantaa väärästä kohtaa kapulaa joten päätin että turha tällaisia treenejä tehdä ennenkuin Cindy tajuaa mistä kapulaa kannetaan. Joten: Jätin Cindyn seisomaan kapula suussa "Pidä"-käskyllä ja kutsuin sivulle. Ensimmäinen kerta meni hyvin. Toisella kerralla sylkäisi muutamia kertoja kapulaa suustaan, sinnikkäästi tehtiin kuitenkin - ja saatiin vielä onnistunut harjoitus loppuun.

Ajatuksia: Seuraamisen vasempaa käännöstä harjoiteltava sekä paikallaan käännöksiä, Cindy hieman liian innokas joten pitäisi saada Cindylle rakennettua rauhallinen ja keskittynyt mielentila (mutta miten - kas siinäpä pulma?).
Noutokapulan pitoharjoituksia jatketaan. Noutoharjoituksia kapulan kanssa on tehty lähinnä joku viitisen kertaa joten ei voi olettaakkaan että Cindy vielä osaisi :)


***

Tänään posti toi tilaamani CanisTempus treenikalenterit joita aloitan täyttämään vuoden alusta. Ja nyt on siis Cindylla ja Daisylla molemmilla omat kalenterit. Daisylla on aikaisempina vuosina ollut tällainen apuna treenien suunnittelussa (nimenomaa että alkaisin taas SUUNNITTELEMAAN treenejä!).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti